Theses on the same topic (having an identical keyword):
susenkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Sušenky s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky
(Aneta Frydrychová)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fnyvok// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vývoj sušenek s přídavkem hmyzí moučky
(Kateřina Tichá)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sd1m69// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
(Václav Maťátko)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s9wk9t// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
(Lucie Lamačová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Reformulace slaných sušenek s využitím medicinálních hub
(Kristýna Panušková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6qre93// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Theses on a related topic