Theses on the same topic (having an identical keyword):
susenkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Reformulace slaných sušenek s využitím medicinálních hub
(Kristýna Panušková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6qre93// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Směsi pro výrobu bezlepkových sušenek s přídavkem vlákniny
(Lucie Dvořáčková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x74dnd// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Spotřebitelské chování na trhu se sušenkami a oplatky
(Thu Trang Tran)2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j7n8w1// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic
Snižování odpadovosti na výrobní lince Oreo sušenek
(Zuzana Teglová)2017, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/121996 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic
Vliv nízkých teplot sušení na kvalitu pohankových sušenek
(Tomáš Zapletal)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//sff29o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Vliv teploty sušení na obsah fenolických látek v pohankových sušenkách
(Kateřina Kozumplíková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uxbqg3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Uplatnění různých druhů vlákniny do vypichovaných sušenek
(Aneta Frydrychová)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//setb16// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Uplatnění různých druhů vlákniny do vypichovaných sušenek
(Aneta Frydrychová)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//setb16// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vývoj a analýza sušenek s vysokým obsahem vlákniny
(Kateřina Prokešová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o25xlj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Kategorizace prací v nové výrobní hale sušenek pro zajištění bezpečnosti
(Pavel Szotkowski)2016, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/114175 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnostní inženýrství | Theses on a related topic