Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

susenky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Sušenky s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky
 (Aneta Frydrychová)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fnyvok// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
 (Kristýna Šťastná)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj sušenek s přídavkem hmyzí moučky
 (Kateřina Tichá)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sd1m69// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
 (Václav Maťátko)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s9wk9t// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
 (Kateřina Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
 (Lucie Lamačová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)