Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sustainable gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
(Nela Juhásová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/dx3dn/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Udržateľná gastronómia
(Martina Skorušová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/egmrp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Čeští spotřebitelé a udržitelná spotřeba: empirická studie
(Ludmila Pavoničová)2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g6tu7/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma