Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sweetener

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnocení vlastností sladidla Advantam
 (Michaela Pelikovská)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xsxgxu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitého sladidla, teploty a doby pečení na obsah hydroxymethylfurfuralu vybraného pekařského výrobku
 (Marcela Jandlová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ljtqcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
 (Beatrice Sella)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma