Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sweetenerKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení vlastností sladidla Advantam
(Michaela Pelikovská)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xsxgxu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého sladidla, teploty a doby pečení na obsah hydroxymethylfurfuralu vybraného pekařského výrobku
(Marcela Jandlová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ljtqcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
(Beatrice Sella)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma