Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syr s plisni na povrchuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Elementární analýza sýrů s bílou plísní na povrchu
(Alžbeta Pavlechová)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wm8bjp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
(Martina BEJBLOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5zp3cx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
(Radka BLECHOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ruhvqm// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
(Zdeňka FOLTÝNOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p0qj1d// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Výroba taveného sýra s plísní na povrchu
(Martina BEJBLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uvhb7w// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
(Karel STANĚK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
(Karel STANĚK)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkzeib// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech
(Radka FLASAROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gbi0mc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma