Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syr s plisni na povrchu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Elementární analýza sýrů s bílou plísní na povrchu
 (Alžbeta Pavlechová)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wm8bjp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
 (Martina BEJBLOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5zp3cx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
 (Radka BLECHOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ruhvqm// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
 (Zdeňka FOLTÝNOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p0qj1d// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Výroba taveného sýra s plísní na povrchu
 (Martina BEJBLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uvhb7w// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
 (Karel STANĚK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
 (Karel STANĚK)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nkzeib// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech
 (Radka FLASAROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gbi0mc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma