Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syr zrajici v solnem nalevu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
 (Petra Válková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
 (Anna HŮĎOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vamuv9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Alkalická fosfatáza jako indikátor tepelného ošetření mléka pro výrobu sýrů
 (Hana Malínská)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kwx35d// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
 (Richardos-Nikolaos SALEK)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hj7lnx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma