Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syridla

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
 (Pavlína Koláčková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Syřidla
 (Petr Heinz)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0bqicw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
 (Josefína Bujnovská)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
 (Adam Lysek)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zásady používání syřidel při sýření mléka
 (Adam Lysek)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hr5ol9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
 (Irena Stašková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx48tt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
 (Růžena Vávrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma