Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syridlaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
(Pavlína Koláčková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Syřidla
(Petr Heinz)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0bqicw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
(Josefína Bujnovská)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady používání syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hr5ol9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
(Irena Stašková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sx48tt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma