Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syridloKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
(Josefína Bujnovská)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady používání syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hr5ol9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
(Pavlína Koláčková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Syřidla
(Petr Heinz)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0bqicw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma