Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syrovatkove produkty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Cestovní ruch zaměřený na regionální produkty ve vybrané destinaci
 (Andrea Uskokovičová)

2021, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//w9catt// | Ekonomika a management / Ekonomika a management služeb - Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
 (Stanislava Malá)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití fermentačních produktů syrovátky pro antimikrobiální modifikace biorozložitelných polymerů
 (Pavlína Holčapková)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8kzrfp// | Chemie a technologie materiálů / Technologie makromolekulárních látek | Práce na příbuzné téma

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Regionální produkty jako fenomén rozvoje regionálního podnikání
 (Daniel Rydval)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//gevln8// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma

Kalkulace cen produktů vybraného podniku
 (Nikola Kestlerová)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI

http://theses.cz/id//lj4doa// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma

Syrovátka ve výživě člověka
 (Taťána Dangová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xpg7hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
 (Daniel Šíša)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
 (Lucie Drcmánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kalkulování ceny produktů vybraného podniku
 (Lucie Pokorná)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI

http://theses.cz/id//02kxic// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)