Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syrovatkove produktyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Cestovní ruch zaměřený na regionální produkty ve vybrané destinaci
(Andrea Uskokovičová)2021, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//w9catt// | Ekonomika a management / Ekonomika a management služeb - Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
(Stanislava Malá)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití fermentačních produktů syrovátky pro antimikrobiální modifikace biorozložitelných polymerů
(Pavlína Holčapková)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8kzrfp// | Chemie a technologie materiálů / Technologie makromolekulárních látek | Práce na příbuzné téma
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Regionální produkty jako fenomén rozvoje regionálního podnikání
(Daniel Rydval)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//gevln8// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma
Kalkulace cen produktů vybraného podniku
(Nikola Kestlerová)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI
• http://theses.cz/id//lj4doa// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma
Syrovátka ve výživě člověka
(Taťána Dangová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xpg7hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
(Daniel Šíša)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
(Lucie Drcmánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kalkulování ceny produktů vybraného podniku
(Lucie Pokorná)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI
• http://theses.cz/id//02kxic// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma