Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syrovatkovy napojKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů
(Anita Rejdlová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mz46q1// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Fermentované syrovátkové nápoje
(Michal Žák)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Tereza Fitzianová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
(Stanislava Malá)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Michal Žák)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
(Radka Brodíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h4you8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza sycených syrovátkových nápojů
(Jana Johánková)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//otcnyk// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
(Daniel Šíša)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
(Patrik Minář)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma