Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syrovatkovy napoj

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů
 (Anita Rejdlová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mz46q1// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Fermentované syrovátkové nápoje
 (Michal Žák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Tereza Fitzianová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
 (Stanislava Malá)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Michal Žák)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
 (Radka Brodíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h4you8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza sycených syrovátkových nápojů
 (Jana Johánková)

2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//otcnyk// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
 (Daniel Šíša)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
 (Patrik Minář)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)