Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syrove analogyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití metody 3D tisku pro výrobu sýrových analogů
(Martin Dočkal)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xuew1m// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
(Tereza Koníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Klára Zlomková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Charakterizace sýrových analogů vyrobených s přídavkem ořechového oleje
(Michal Mitra)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6soj7s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sýrový analog s přídavkem rybího oleje
(Alexandra Damborská)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//qyquti// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba a charakterizace sýrových analogů s přídavkem rostlinného oleje
(Lucie Babištová)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ub11r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu sýrových analogů
(Martin Buldra)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//nqsp90// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace lipidů v sýrových analozích
(Eva Bittnerová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//e3iv8d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Tereza Erbenová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Aromatický profil tavených sýrových analogů
(Štefan Kučerka)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//x6443s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma