Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syrove masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
(Barbora HOSNEDLOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lged0k// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
(Barbora Bartuňková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt salmonely v syrovém mase
(Petr Kolář)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jlgvza// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
(Zuzana Paráková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv genotypu a pohlaví prasat na technologické vady masa
(Veronika Stará)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kve3bd// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných kandidátních lokusů na ukazatele jakosti masa u skotu
(Halina STEBLOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y7a444// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa
(Monika SYROVÁTKOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//irgfpw// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
(Michaela Merclová)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//1hxo6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvyšování kvality hovězího masa zráním
(Karel BENEŠ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jgn55p// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma