Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syrove maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
 (Barbora HOSNEDLOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lged0k// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
 (Barbora Bartuňková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt salmonely v syrovém mase
 (Petr Kolář)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlgvza// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
 (Zuzana Paráková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv genotypu a pohlaví prasat na technologické vady masa
 (Veronika Stará)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kve3bd// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných kandidátních lokusů na ukazatele jakosti masa u skotu
 (Halina STEBLOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y7a444// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa
 (Monika SYROVÁTKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//irgfpw// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
 (Michaela Merclová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1hxo6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvyšování kvality hovězího masa zráním
 (Karel BENEŠ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jgn55p// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma