Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční farmářsky vyráběné sýry z mléka v požadované jakosti, zralosti a balení.
(Lenka Petrová)2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gwqeq9// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
(Daniela Hrančíková)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//j6rb1c// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
(Kamila Pechtorová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w7u8je// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Trh se sýry a perspektivy dalšího vývoje
(Věra HŘEBEČKOVÁ)2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8e2wfr// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Spotřební chování na trhu s tavenými sýry
(Martina STRNÁDKOVÁ)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ywymnr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Aneta Kozová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/7cordu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Sýry a analogové výrobky
(Veronika JOKLOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ptvh8f// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Finanční analýza společnosti Bel Sýry Česko a.s.
(Karolína Burešová)2010, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/27931 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Tavené sýry s ochucujícími složkami
(Petra Tomášková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zxuoui// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
(Kateřina BÍLKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma