Theses on the same topic (having an identical keyword):

syry holandskeho typu

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Senzorická analýza holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry
 (Barbora Přesličková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0m1orf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
 (Kateřina Slintáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
 (Jiří Ludvík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6cdbzc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
 (Natálie Krčmová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
 (Kateřina Moudrá)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
 (Zuzana Charousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání
 (Vendula PACHLOVÁ)

2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72xjir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)