Theses on the same topic (having an identical keyword):
syry holandskeho typuKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Senzorická analýza holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry
(Barbora Přesličková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0m1orf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
(Kateřina Slintáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
(Jiří Ludvík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6cdbzc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
(Nikola Křišťálová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
(Kateřina Moudrá)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
(Zuzana Charousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání
(Vendula PACHLOVÁ)2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72xjir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic