Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syry v gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
(Ema Palíková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Uplatnění sýrů v současné gastronomii
(Eva Kauerová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7252/vsh_b_b2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Aneta Kozová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/7cordu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii a enogastronomii
(Lucie Lhotská)2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s656pj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití sýrů v Gastronomii
(Christelle ČAJKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8fczzv// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
(Michaela Vaňková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jmuml/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma