Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
system kritickych bodu haccpKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nákupní logistika, řízení zásob a použití systému HACCP v malé obchodní firmě zaměřující se na výhradní dovoz a distribuci potravinářského zboží
(Lukáš ONDRA)2010, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//b761vo// | Ekonomika a management / Obchod a marketing | Práce na příbuzné téma
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
(Lenka Nováková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení
(Lucie Prokopová)2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/91011 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP v gastronomii
(Radka KOSTILNÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//z2ijao// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Michaela JEČMENOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
(Václav Simmerl)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ydm28y// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
(Kateřina BLAHOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qsk75g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
(Monika Michalisková)2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/84959 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
(Marie KOCINOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w3e7gk// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
(Martina POTENCOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma