Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

system kritickych bodu haccp

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Nákupní logistika, řízení zásob a použití systému HACCP v malé obchodní firmě zaměřující se na výhradní dovoz a distribuci potravinářského zboží
 (Lukáš ONDRA)

2010, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//b761vo// | Ekonomika a management / Obchod a marketing | Práce na příbuzné téma

Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
 (Lenka Nováková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení
 (Lucie Prokopová)

2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/91011 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP v gastronomii
 (Radka KOSTILNÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//z2ijao// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
 (Michaela JEČMENOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
 (Václav Simmerl)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ydm28y// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
 (Kateřina BLAHOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qsk75g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
 (Monika Michalisková)

2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/84959 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
 (Marie KOCINOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//w3e7gk// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)