Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

taniny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Taniny a jiné trpce působící složky v produktech rostlinného původu
 (Denisa Záblacká)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rh74xk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití taninů pro zvýšení přirozené trvanlivosti dřeva
 (Ondřej Svoboda)

2021, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t9zh57// | Stavby na bázi dřeva / | Práce na příbuzné téma

Posouzení trvanlivosti dřeva buku po aplikaci látek na bázi taninu v souvislosti s jeho použitím
 (Štěpán Sedlák)

2022, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66pt8u// | Technologie a management zpracování dřeva / | Práce na příbuzné téma

Využití enologických taninů při výrobě vína
 (Barbora Ryzí)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oufwl2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Využití enologických taninů při výrobě vína
 (Petr Mikulica)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xysvyx// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Využití enologických taninů při výrobě vína
 (Jan Dřímal)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7odxsq// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Sorpční vlastnosti taninu při různých teplotách
 (Lucie Cacková)

2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ti32xd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma