Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tapiokovy dezert

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Aneta Machalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
 (Jana Putalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Návrh na uvedení nového produktu potravinářskou firmou
 (Lukáš Přebinda)

2018, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/128042 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma