Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tavena syrova omackaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Bechná)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Milan Sýkora)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček.
(Žaneta Janíčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0topx1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
(Lenka Hudečková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuumwp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma