Theses on the same topic (having an identical keyword):
tavene syrove omackyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Milan Sýkora)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček.
(Žaneta Janíčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0topx1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
(Lenka Hudečková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuumwp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic