Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tavene syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii
(Lada Řiháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rorsbd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv rychlosti míchání na konzistenci tavených sýrů
(Dana Kozáčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8swrp8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma