Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tavene syry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii
 (Lada Řiháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rorsbd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv rychlosti míchání na konzistenci tavených sýrů
 (Dana Kozáčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8swrp8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)