Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

taveny syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů.
 (Martina Indráčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zcqt7h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
 (Barbora Kozubíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r6azy9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
 (Tomáš Minařík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
 (Kristýna Vinklárková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Přídavek mastichové gumy do modelových vzorků tavených sýrů.
 (Karla Bezděková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//clvih5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
 (Denisa Vránová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)