Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
taveny syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů.
(Martina Indráčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zcqt7h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
(Barbora Kozubíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r6azy9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
(Tomáš Minařík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
(Kristýna Vinklárková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Přídavek mastichové gumy do modelových vzorků tavených sýrů.
(Karla Bezděková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//clvih5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
(Denisa Vránová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
(Eva Janošíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma