Theses on the same topic (having an identical keyword):

taveny syr

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
 (Veronika Holšteinová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
 (Anna Vincová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hl2gwp// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů.
 (Martina Indráčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zcqt7h// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
 (Kristýna Šantová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
 (Barbora Kozubíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r6azy9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
 (Tomáš Minařík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
 (Radoslav Šenk)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)