Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technological processingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technique and technological Aspects of Palm Oil (Elaeis guineensis) Processing in Ghana
(Hero Toseafa)2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//522gxu// | Technology and Environmental Engineering / | Práce na příbuzné téma
The image processing algorithm for a 360-degree camera
(Trong Nghia Dao)2022, Diplomová práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rfg45t// | Engineering Informatics / Information Technologies | Práce na příbuzné téma
The image processing algorithm for a 360-degree camera
(Trong Nghia Dao)2022, Diplomová práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rfg45t// | Engineering Informatics / Information Technologies | Práce na příbuzné téma
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
(David Janáček)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
(Tomáš Kalina)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
(Tereza Novotná)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů
(Kristýna Hronová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kemf4g// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
(Karolína Cháberová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//omu11u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
(Diana Mráziková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
(Ivana Soukupová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6rjim5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma