Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologicka jakost zrnaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
(Markéta KYPTOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Stanovení bílkovin u pšenic z konvenčního a ekologického pěstování a jejich vliv na kvalitu zrna
(Anna Sedláčková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6hp6i0// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
(Šárka Kubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Studium bílkovinného komplexu zrna pšenice a ječmene po aplikaci dusíku a síry.
(Barbora Kotková)2018, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sxeow6// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xzydjp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Studium změn frakcí bílkovin zrna pšenice a ječmene po vybraných agrotechnických zásazích
(Andrea Skácelová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5q9uca// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Enzym lipoxygenáza v zrnu obilnin ve vztahu k látkám s antioxidačním potenciálem
(Lada Hallmanová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u2l19e// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
In vitro stanovení stravitelnosti hrubého proteinu a škrobu zrna pšenice upraveného extruzí
(Jana Bártíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xe91sw// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma