Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

technologicky postup vyroby bileho vina.

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Modelový technologický postup výroby bílého vína
 (Andrea KATAUEROVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6gcyz5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Změny v obsahových látkách vína během jeho výroby
 (Štěpánka Nedvědová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0axfa5// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Výrobní linky na přípravu červeného vína
 (Adam Sklenička)

2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//efla8k// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Theses on a related topic

Vůně a chuť vína
 (Marika Tesařová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdgu7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Souvislost mezi barvou a antioxidačními vlastnostmi vína
 (Eva Kohoutková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//o0ay9v// | Hodnocení a analýza potravin / | Theses on a related topic

Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín
 (Ondřej Tureček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h8teg7// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv síření vína na jeho vybrané analytické ukazatele
 (Dušan UHEREK)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//st36fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
 (Pavel Šmejda)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic