Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologicky postup vyroby bileho vina.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Modelový technologický postup výroby bílého vína
(Andrea KATAUEROVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6gcyz5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Změny v obsahových látkách vína během jeho výroby
(Štěpánka Nedvědová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0axfa5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výrobní linky na přípravu červeného vína
(Adam Sklenička)2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//efla8k// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma
Vůně a chuť vína
(Marika Tesařová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdgu7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Souvislost mezi barvou a antioxidačními vlastnostmi vína
(Eva Kohoutková)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//o0ay9v// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín
(Ondřej Tureček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h8teg7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv síření vína na jeho vybrané analytické ukazatele
(Dušan UHEREK)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//st36fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
(Pavel Šmejda)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma