Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

technologie cokolady

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Problematika výroby tabulkových čokolád
 (Martin Reissinger)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fsrwuj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
 (Markéta Chelíková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na tokové chování čokolády
 (Václav Bureš)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
 (Martina HRÁDKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//atnut5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Marek OLŠANSKÝ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3mp855// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití čokolády v moderní gastronomii.
 (Lenka MLČÁKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
 (Kateřina Eflerová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Netradiční využití čokolády
 (Marcela WOLFOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mfjpj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Biochemické aspekty konzumace čokolády
 (Jana Řihošková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//hjqibw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)