Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie cokoladyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Problematika výroby tabulkových čokolád
(Martin Reissinger)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fsrwuj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
(Markéta Chelíková)2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty na tokové chování čokolády
(Václav Bureš)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
(Martina HRÁDKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//atnut5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Marek OLŠANSKÝ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3mp855// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití čokolády v moderní gastronomii.
(Lenka MLČÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
(Kateřina Eflerová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
(Alena BEŇADIKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Netradiční využití čokolády
(Marcela WOLFOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mfjpj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Biochemické aspekty konzumace čokolády
(Jana Řihošková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//hjqibw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma