Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání ekonomiky technologie vaření svrchně kvašeného piva nanopivovarem Braumeister s přímým ohřevem topnou spirálou a nanopivovarem BrauEule s nepřímým ohřevem párou
(Miloš Láznička)2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8gxgf// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma
Problematika odpadů a vedlejších produktů z technologie výroby piva
(David Reska)2021, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/144943 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma
Historie a současnost technologie vaření piva
(Daniel Línek)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8203/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Lingvistická a translatologická analýza odborné terminologie z oboru technologie výroby piva
(Lucie Kudrnová)2014, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vwelw/ | Překladatelství a tlumočnictví / Překladatelství ruského jazyka | Práce na příbuzné téma
Nové možnosti a technologie ve výrobě piva
(Kateřina Čechová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//04dszf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby bezlepkového piva
(Filip Petroš)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5sawv8// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva
(Otília Porubiaková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//waaav3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva
(Monika Macinková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e3uvwp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
(Vojtěch Vlk)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bz1l21// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti využití vratků z pekařských výrob v technologii výroby piva
(Petr Havlát)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//31stpt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma