Theses on the same topic (having an identical keyword):
technologie potravinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
(Jaroslav Krupinský)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Tvorba styrenu, vinylfenolů a monocyklických aromatických uhlovodíků v technologii potravin
(Adéla Ramešová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ql3rap// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Návrh řešení dvojí kvality potravin pomocí technologie Blockchain
(Martin Kopec)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//cv1oyd// | Systémové inženýrství a informatika / | Theses on a related topic
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
(Žaneta RACHVALOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r1phrl// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
(Barbora Karásková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bd1vu1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv glykemického indexu potravin na glykémii člověka
(Anna Šafránková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//znye47// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
(Veronika Krejčová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ts7r7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic