Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

technologie potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Vliv technologického opracování potravin na vznik a uvolňování kontaminantů z materiálů určených pro kontakt s potravinami
 (Tereza Sedlářová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0m2ji1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tvorba styrenu, vinylfenolů a monocyklických aromatických uhlovodíků v technologii potravin
 (Adéla Ramešová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ql3rap// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Návrh řešení dvojí kvality potravin pomocí technologie Blockchain
 (Martin Kopec)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//cv1oyd// | Systémové inženýrství a informatika / | Práce na příbuzné téma

POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
 (Žaneta RACHVALOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r1phrl// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
 (Barbora Karásková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bd1vu1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv glykemického indexu potravin na glykémii člověka
 (Anna Šafránková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//znye47// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
 (David Hlava)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
 (Magdalena Petrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
 (Veronika Krejčová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ts7r7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)