Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
(Radovan Jůzl)2020, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v9ki4m// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Návrh přípravy učitele do odborného předmětu Hygiena a technologie potravin
(Markéta Jarošová)2015, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lmw28d// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole
(Lucie MAŠÁTOVÁ)2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7fvo7p// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Analýza výdajů Ústavu technologie potravin FT UTB ve Zlíně za rok 2014
(Zuzana Hanáčíková)2015, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ixk14c// | Ekonomika a management / Finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Využití techniky difúzího gradientu v tenkém filmu v analýze potravin a v environmentální analýze
(Marek Reichstädter)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tcbwi9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie zpracování mléka
(Monika Daňková)2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g2n0g/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
(Veronika Prudilová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
(Jaroslav Krupinský)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma