Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

technologie uht

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT
 (Tereza Emingrová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hwoxk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
 (Jiří Štěpánek)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xi4kgq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání kvality UHT mléka
 (Markéta Neubauerová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l3hpsm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
 (Zuzana Fenclová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zulhfa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka
 (Petra Kucerova)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//tnq2kc// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka
 (Michaela Petreňová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ssobg0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba a kvalita UHT mlieka
 (Michaela Sabotová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lq2vjj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na vlastnosti UHT mléka
 (Martin Vácha)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//rxei2y// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby a teploty skladování na vybrané chemické parametry trvanlivého mléka
 (Michaela Kudelová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oc14u2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby
 (Lucie KRŮČKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0ktjyl// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)