Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie uhtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT
(Tereza Emingrová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hwoxk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
(Jiří Štěpánek)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xi4kgq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání kvality UHT mléka
(Markéta Neubauerová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l3hpsm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
(Zuzana Fenclová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zulhfa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka
(Petra Kucerova)2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//tnq2kc// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka
(Michaela Petreňová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ssobg0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba a kvalita UHT mlieka
(Michaela Sabotová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lq2vjj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na vlastnosti UHT mléka
(Martin Vácha)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//rxei2y// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby a teploty skladování na vybrané chemické parametry trvanlivého mléka
(Michaela Kudelová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oc14u2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby
(Lucie KRŮČKOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0ktjyl// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma