Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie vyroby syruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
(Jana Koudelková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby plísňových sýrů
(Lukáš Navrátil)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7t3r6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby pařených sýrů
(Markéta Konečná)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kkrr17// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
(Veronika Lavingrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby sýrů s mletou sýřeninou
(Zlata Hrazdilová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u243tt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby vinné klobásy s přídavkem sýrů
(Anna Kejmarová)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//enbczy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma