Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tempehKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a mikrobiologická charakterizace sojového sýru tempeh
(Markéta Sobotková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j5ywk9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Přídavek hroznové mouky do tempehu
(Simona TELIŠKOVÁ)2025, Bakalářská práce, Fakulta veterinární hygieny a ekologie / Veterinární univerzita Brno
• http://theses.cz/id//hm1wse// | Zdravotní nezávadnost a kvalita potravin v gastronomii / | Práce na příbuzné téma
Testování potenciálního kryo- a lyoprotektivního účinku vybraných, ve vodě rozpustných forem disacharidů a polysacharidů s prebiotickým potenciálem u kmenů laktobacilů a bifidobakterií
(Nikola Vondráčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5fksca// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
(Veronika Cabáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma