Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tempeh

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutriční a mikrobiologická charakterizace sojového sýru tempeh
 (Markéta Sobotková)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j5ywk9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Přídavek hroznové mouky do tempehu
 (Simona TELIŠKOVÁ)

2025, Bakalářská práce, Fakulta veterinární hygieny a ekologie / Veterinární univerzita Brno

http://theses.cz/id//hm1wse// | Zdravotní nezávadnost a kvalita potravin v gastronomii / | Práce na příbuzné téma

Testování potenciálního kryo- a lyoprotektivního účinku vybraných, ve vodě rozpustných forem disacharidů a polysacharidů s prebiotickým potenciálem u kmenů laktobacilů a bifidobakterií
 (Nikola Vondráčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5fksca// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
 (Veronika Cabáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma