Theses on the same topic (having an identical keyword):
tempehKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční a mikrobiologická charakterizace sojového sýru tempeh
(Markéta Sobotková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j5ywk9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Testování potenciálního kryo- a lyoprotektivního účinku vybraných, ve vodě rozpustných forem disacharidů a polysacharidů s prebiotickým potenciálem u kmenů laktobacilů a bifidobakterií
(Nikola Vondráčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5fksca// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
(Veronika Cabáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic