Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelna upravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
(Alica Šimečková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
(Marek Strečanský)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/3yofcb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Nerovnoměrná tepelná úprava dřeva - vlastnosti
(Václav Daněk)2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b017c5// | Stavby na bázi dřeva / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nerovnoměrná tepelná modifikace bukových vlysů
(Dominik Špinár)2016, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//94ozzp// | Stavby na bázi dřeva / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb
(Monika Strašáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s43nrt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Daniel Drholec)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
(Eva Hanzalová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení kvality proteinu a její změny během tepelné úpravy jedlého hmyzu
(Pavla Štoková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8qbwjy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu tepelné úpravy na vztah k vodě a rozměrovou stabilitu dřeva z přípravných dřevin
(Albert Marschner)2024, Bakalářská práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rkf90h// | Dřevařství / | Práce na příbuzné téma