Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tepelna uprava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
 (Alica Šimečková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
 (Marek Strečanský)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/3yofcb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Nerovnoměrná tepelná úprava dřeva - vlastnosti
 (Václav Daněk)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b017c5// | Stavby na bázi dřeva / | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nerovnoměrná tepelná modifikace bukových vlysů
 (Dominik Špinár)

2016, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//94ozzp// | Stavby na bázi dřeva / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb
 (Monika Strašáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s43nrt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
 (Eva Hanzalová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality proteinu a její změny během tepelné úpravy jedlého hmyzu
 (Pavla Štoková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8qbwjy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu tepelné úpravy na vztah k vodě a rozměrovou stabilitu dřeva z přípravných dřevin
 (Albert Marschner)

2024, Bakalářská práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rkf90h// | Dřevařství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)