Theses on the same topic (having an identical keyword):

tepelne opracovane masne vyrobky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
 (Dominika Hájková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l518zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
 (Tereza Chovancová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gix328// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Ivana Novotná)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//me74zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv složení na senzorickou kvalitu vybraných tepelně opracovaných masných výrobků
 (Lucie Nováková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42x17v// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
 (Adéla Krmelová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wu3k58// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Radmila Holčíková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
 (Marie Dohnalová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s1z0ju// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
 (Marie Dohnalová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4u36kx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Jarmila Hýžová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
 (Eva Zderčíková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//37ntag// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)