Theses on the same topic (having an identical keyword):
tepelne opracovane masne vyrobkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
(Dominika Hájková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l518zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
(Tereza Chovancová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gix328// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Ivana Novotná)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me74zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv složení na senzorickou kvalitu vybraných tepelně opracovaných masných výrobků
(Lucie Nováková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42x17v// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
(Adéla Krmelová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wu3k58// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Radmila Holčíková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
(Marie Dohnalová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s1z0ju// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
(Marie Dohnalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4u36kx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Jarmila Hýžová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
(Eva Zderčíková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//37ntag// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic