Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tepelne opracovani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Určenie zvieracieho pôvodu tepelne spracovaných kostí prostredníctvom proteomickej analýzy
 (Katarína Bjalončíková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7oalci// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
 (Mária Horečná)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//uijboy// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků
 (Barbora Najdková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hpfw7c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změna tvrdosti materiálu vlivem tepelného opracování
 (Tomáš Holý)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/k4iku/ | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
 (Klaudie Adamíková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
 (Tereza Zelinková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
 (Alžběta Vítková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
 (Kateřina Kadlecová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
 (Nela Tesařová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)