Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelne upravy masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Markéta Kraus)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Daniel Drholec)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny při tepelné úpravě masa
(Jana Koudelková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
(Anna Bartošíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zzhbcl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování
(Tomáš Dostál)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ktqup7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
(Dominika Tamaši)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní rizika související s konzumací masa
(Nikola Hamerníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//d61w6q// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
(Tereza Novotná)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma