Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelne upravy masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
(Liliana Kruntová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv úpravy masa na obsah vitamínu B\dindex{12}
(Lea Šarková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//rxfdbd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
(Pavel Hoňka)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
(Ivana NAVRÁTILOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t7xghi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
(Diana Mráziková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
(Kateřina JANOUŠKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
(Marie Černá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty masa vlivem tepelné úpravy.
(Milena HLÁSNÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eawjcg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa
(Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tvlnaq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
(Irena Lukeštíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vvnsvs// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma