Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tepelne zpracovani potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin
 (Tereza Vedrová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//b3xh14// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Vznik akrylamidu v potravinách během tepelného zpracování potravin
 (Veronika Michalíková)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7x5mdi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium podmínek vzniku a eliminace akrylamidu vznikajícího při tepelném zpracování potravin.
 (Lucie Marková)

2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//jtfyfa// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Dynamika vzniku procesních kontaminantů při tepelném zpracování potravin
 (Helena Čápová)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//6gyxi0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace tepelného namáhání při zpracování potravin
 (Václav Pohůnek)

2019, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//aqi7jx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Studium podmínek vzniku a eliminace akrylamidu vznikajícího při tepelném zpracování potravin.
 (Lucie Marková)

2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//3x6alj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků
 (Šárka SELINGEROVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cozk9j// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Minimálně tepelně zpracované potraviny-mají přínos ke zdraví?
 (Tereza Fišerová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//8d992q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelného zpracování na obsah akrylamidu ve výrobcích z brambor
 (Lucie Figallová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//glt706// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)