Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelne zpracovani potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin
(Tereza Vedrová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//b3xh14// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Vznik akrylamidu v potravinách během tepelného zpracování potravin
(Veronika Michalíková)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7x5mdi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium podmínek vzniku a eliminace akrylamidu vznikajícího při tepelném zpracování potravin.
(Lucie Marková)2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//jtfyfa// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Dynamika vzniku procesních kontaminantů při tepelném zpracování potravin
(Helena Čápová)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//6gyxi0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace tepelného namáhání při zpracování potravin
(Václav Pohůnek)2019, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//aqi7jx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Studium podmínek vzniku a eliminace akrylamidu vznikajícího při tepelném zpracování potravin.
(Lucie Marková)2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//3x6alj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků
(Šárka SELINGEROVÁ)2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cozk9j// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Minimálně tepelně zpracované potraviny-mají přínos ke zdraví?
(Tereza Fišerová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//8d992q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelného zpracování na obsah akrylamidu ve výrobcích z brambor
(Lucie Figallová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//glt706// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma