Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

teplota pripravy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Studium vlivu teploty na obsah antioxidantů při přípravě zelených čajů
 (Lucie Blažková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ef8cm0// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek přípravy na vlastnosti magnetických bentonitů
 (Veronika HAVLASOVÁ)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//rdu3j4// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na přípravu asfaltových směsí s vyšším obsahem R-materiálu
 (Petr Škrobáček)

2018, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ynytoj// | Stavební inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Studium přípravy nanočástic stříbra za snížené teploty.
 (Adéla BÁRTOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//klpg9f// | Chemie / Aplikovaná chemie | Práce na příbuzné téma

Příprava a charakterizace hořčíkových slitin se zvýšenou odolností za zvýšených teplot
 (Victor Nicolas)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//64u56o// | Aplikovaná chemie a materiály / | Práce na příbuzné téma

Závislost kvalitativních ukazatelů sladu na teplotě rmutování při přípravě sladiny
 (Petra Zlámalová)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//jnwd47// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma