Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
teplota pripravyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium vlivu teploty na obsah antioxidantů při přípravě zelených čajů
(Lucie Blažková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef8cm0// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek přípravy na vlastnosti magnetických bentonitů
(Veronika HAVLASOVÁ)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//rdu3j4// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty na přípravu asfaltových směsí s vyšším obsahem R-materiálu
(Petr Škrobáček)2018, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ynytoj// | Stavební inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Studium přípravy nanočástic stříbra za snížené teploty.
(Adéla BÁRTOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//klpg9f// | Chemie / Aplikovaná chemie | Práce na příbuzné téma
Příprava a charakterizace hořčíkových slitin se zvýšenou odolností za zvýšených teplot
(Victor Nicolas)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//64u56o// | Aplikovaná chemie a materiály / | Práce na příbuzné téma
Závislost kvalitativních ukazatelů sladu na teplotě rmutování při přípravě sladiny
(Petra Zlámalová)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//jnwd47// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma