Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

termizace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
 (Marie Moudrá)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p4rceg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
 (Tereza Šmigurová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7p64ug// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
 (Jiří ŠVARC)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0oxqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
 (Jiří ŠVARC)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nowec3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium možnosti přídavku přídatných látek na jakost mléčných výrobků.
 (Hana JIŘÍČKOVÁ)

2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u7553m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma