Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
termizaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
(Marie Moudrá)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p4rceg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
(Tereza Šmigurová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7p64ug// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
(Jiří ŠVARC)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0oxqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
(Jiří ŠVARC)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nowec3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium možnosti přídavku přídatných látek na jakost mléčných výrobků.
(Hana JIŘÍČKOVÁ)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u7553m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma