Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
testovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Eva Matulíková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//xo4kfn// | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny
(Adéla KRŮČKOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l71qry// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Bezlepkové těstoviny
(Radek Koudelka)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//36werh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
(Victoria Patricie Lehkoživová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Magdaléna DARDOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
(Petra Lupínková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sicynr// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Tereza BLÁHOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mz3djq// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Návrh a realizace komunikační strategie bistra Domácí těstoviny
(Olga Vančurová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/39563 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologické jakosti "čerstvých" těstovin v průběhu skladování
(Michaela Vyhňáková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wt1iyt// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma